torstai 28. kesäkuuta 2012

Robin: -lehti, elokuva, fanikauppa.....KIRJA.Photo: Hei! Mitä olet aina halunnut tietää Robinista? Keräämme fanien kysymyksiä syksyllä julkaistavaa Robin-kirjaa varten. Lähetä kysymyksesi Robinille tämän Facebook-sivun kautta yksityisviestinä ja kirjoita kysymyksen alkuun: "Robin-kirja".

"Hei! Mitä olet aina halunnut tietää Robinista? Keräämme fanien kysymyksiä syksyllä julkaistavaa Robin-kirjaa varten. Lähetä kysymyksesi Robinille tämän Facebook-sivun kautta yksityisviestinä ja kirjoita kysymyksen alkuun: "Robin-kirja"."

~Robin~

Lähteet 

facebook

Robin myi IBBF:n keikan loppuun

 

 Robin Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Teinitähti Robinin keikka Imatra Big Band Festivaaleilla on myyty loppuun. Festivaalien historiassa tämä on ensimmäinen kerta,  kun lapsille tai nuorille suunnatun artistin kaikki liput vietiin käsistä etukäteen.

Markkinointipäällikkö Jaana Komin mukaan Robinin suosiota osattiin odottaa, mutta ihan loppuunmyyntiin ei ollut varauduttu. Konserttiin oli varattu 2000 lippua.

Robin esiintyy BB-klubilla ensi lauantaina kello 13.00

Lähteet 

facebook
yle

torstai 21. kesäkuuta 2012

RobinStore

''Moikka! Nyt on avattu Robinstore-nettikauppa, josta löytyy näin aluksi mm. t-paitoja ja Koodi-cd:tä. Kesän aikana tulee lisää Robin-aiheista tavaraa myyntiin. Kannattaa siis käydä säännöllisesti katsomassa mitä Robinstoresta löytyy :-) T-paitoja on myynnissä muuten myös K-Citymarketeissa, Anttiloissa, Tokmanneissa, jne... Ja keikoilla on mukana mobile-robinstore, josta löytyy lisäksi mm. kangaskasseja, tuubihuiveja ja nimmaroituja Koodi-levyjä. Pysytään Koodissa!''
Käy halutessasi katsomassa tai ostamassa Robinstore-nettikaupasta täältä.


~Robin~

Lähteet 

livevaruste
facebook

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Robin ei antanut haastattelua

Robinilta ei herunut haastattelua Sotkamo-lehdelle.

Sotkamo-lehden mukaan teinitähti Robinilta ei herunut edes muutaman minuutin haastattelua laulajan Sotkamon keikalla.

Robin esiintyi sunnuntaina Sotkamon Naapurivaaralla. Sotkamo-lehden pyytämä haastattelu evättiin ensin sillä perusteella, ettei lehti ollut ottanut yhteyttä etukäteen Robinin asioidenhoitajaan. Robinin ohjelmatoimisto oli ollut kuitenkin yhteydessä Naapurivaaran tapahtuman järjestäjiin ja kysellyt arviota paikalle tulevien valokuvaajien ja median edustajien määrästä.
Paikalla haastattelu näytti ensin järjestyvän, mutta sitten turvamiehet tulivat kertomaan, ettei Robinin manageri myöntänyt lupaa edes muutaman minuutin juttutuokioon.
Sotkamo-lehden mukaan turvamiehet kertoivat, että Robinille haluttiin antaa keskittymisrauha. Robinin haastattelukielto on kestänyt jo kaksi viikkoa.
Lehti ei tavoittanut sunnuntai-iltana Robinin manageria kommentoimaan asiaa.

Lähteet 

iltasanomat

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kaarina, Saaristo Junior 10.6.2012

 

 ''Tänään tehtiin yleisöennätys Kaarinan Saaristo Juniorissa. Teitä oli paikalla ainakin 9000 :-) Kiitos mahtavasta keikasta teille jokaiselle!''

~Robin~

Lähteet 

facebook

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Robin ei toivo vauvavideoitaan mukaan elokuvaan

Teinitähti Robin on tehnyt ennätyksen olemalla kaikkien aikojen nuorin artisti, joka on myynyt Suomessa yli 100 000 albumia. Nuorukaisen elämästä on tulossa myös elokuva.
Loppuvuodesta ensi-iltansa saavan Robin-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja filmiryhmä seuraa Robinia kesän kiertueella mm. Sotkamossa, Kotkassa ja Helsingissä. Elokuvassa halutaan tuoda esille millaista suureen suosioon lähes yhdessä yössä ponnahtaneen pojan elämä on. Robinin kotiin kameroita ei kuitenkaan päästetty. Robinista kertovassa elokuvassa saatetaan kuitenkin nähdä perheen videokätköistä löytyneitä tallenteita, joissa voidaan kenties nähdä Robin aivan pienenä vauvanakin.
- En tiiä viel, kai tulee tai siis toivottavasti ei tule, Robin naureskeli YleX:n Uuden Musiikin Aamuvuoron haastattelussa.
Robinin uuden singlen, Hiljainen tyttö -musiikkivideo julkaistiin tänään. Mukana on myös yleisökuvaa, jota on Robinin mukaan kuvattu useammaltakin keikalta. 
- On Porvoosta, Circuksesta (Helsingistä), ja niin edelleen. Vähän jokaiselta keikalta. Muutama keikka on joka ei nyt päässy mukaan, laulaja kertoi. 
Robinin Koodi-albumista on juuri julkaistu uudella kansitaiteella varustettu Deluxe-painos, jossa on mukana yhdeksän remixiä.

Lähteet 

YleX

torstai 7. kesäkuuta 2012

Robin Packalen: fanmade

Katsokaa ja kommentoikaa, saatiin täällä tehtyä oma 'fanivideo' Robinille vihdoin.


Lähteet 

YouTube

Teinitähtien taisto: Robin arvioi Tuulin


Teinitähtien taisto: Robin arvioi Tuulin 

Frontside Ollie -hitillään pankin räjäyttänyt 13-vuotias Robin paljastaa MTV3.fille tietävänsä haastajansa, 13-vuotiaan laulajan Tuulin.

Suomen musiikkimaailmassa on kovassa nosteessa nuoret artistit ja alkuvuodesta alkoi kohina 13-vuotiaan Robinin ympärillä. Nyt musiikkitaivaalle on nousemassa uusi teinitähti, kun koko pienen ikänsä esiintynyt Tuuli valmistelee debyyttialbumiaan. Tuulin Salaisuudet-single on kerännyt YouTubessa jo reilusti yli puoli miljoonaa katselukertaa.
MTV3.fin haastattelussa teinitähti-villityksen aloittanut Robin paljastaa tietävänsä Tuulin. Sekä Tuuli että Robin osallistuivat aikoinaan lasten ja nuorten laulukilpailu StaraSkabaan.
– Tuuli on ihan hyvä laulaja. Tiedän Tuulin ja olen joskus hänen kanssaan lähetellyt jotain sähköposteja, Robin kertoo.
Mitä mieltä Robin on Tuulin Salaisuudet-kappaleesta?
– En välttämättä itse kuuntelisi sitä, mutta kappale sopii hänelle ja ehkä vähän nuoremmille, Robin muotoilee.
Robin ei kuitenkaan tyrmää ideaa hänen ja Tuulin mahdollisesta yhteiskeikasta.
– Ei kai siinä mitään, ei ollenkaan huono idea.

Lähteet 

MTV3

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Robin teki historiaa

Robin kertoo saaneensa olla rauhassa häiriköiltä.Robin uskoo jaksavansa kesän 16 keikan putken kunnialla.
Supersuositulla teinilaulajalla on tänään syytä ylimääräiseen iloon. Koodi-albumia on myyty 100 000 kappaletta. Robinista tuli samalla kaikkien aikojen nuorin kyseisen rajapyykin ylittänyt artisti.
Robin suhtautuu supertähteyteen hämmästyttävän rauhallisesti. Hän kertoi keskiviikkona Iltalehdelle, että 16 keikan kesäputki ei pelota.
- Onhan siinä aina sopivasti aikaa palautua ja tehdä muuta.
14-vuotias Robin saa tasaisesti palautetta ihailijoiltaan. Meilejä ja postia. Lahjojakin tulee, esimerkiksi nalleja.
- Mä en ole joutunut häiriköiden kiusaamaksi, kertoo sympaattinen Robin.
Kaiken kaikkiaan Robin on aivan innoissaan ensimmäisestä keikkakesästä. Rundi alkaa 10. kesäkuuta Kaarinasta ja päättyy 25. elokuuta Leppävirralle.
Juhlan kunniaksi Robin julkaisi tänään keskiviikkona uuden Hiljainen tyttö -musiikkivideon, jonka pääosassa ovat nuoren laulajan lisäksi Robinin fanit. Videolla on mukana kuvamateriaalia kevään keikoilta ja moni Robinin livenä nähnyt voikin bongata itsensä tästä uudesta videosta.
Frontside Ollie kaiken alku
13-vuotiaan turkulaisen Robinin yhdessä yössä koko Suomen nuorison tuntemaksi ilmiöksi nostanut Frontside Ollie -video sai ensinäyttönsä 16. tammikuuta ja on tähän mennessä kerännyt YouTubessa yli 8,4 miljoonaa katsojaa. Debyyttialbumi Koodi julkaistiin 22. helmikuuta ja se myi ennakkoon platinaa. Robinille luovutettiin nelinkertainen platinalevy 18. huhtikuuta. Uusi painos albumista, Koodi Deluxe, julkaistiin viime perjantaina.
Loppuvuodesta ensi-iltansa saavan Robin-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja filmiryhmä seuraa Robinia kesän kiertueella mm. Sotkamossa, Kotkassa ja Helsingissä.

Lähteet 

iltalehti

Robin yllätti koulumenestyksellään


Robin yllätti koulumenestyksellään 

Teinitähti Robin on tyytyväinen saamaansa todistukseen.

Laulaja Robin pääsi muiden koululaisten tapaan kesälaitumille viime viikonloppuna. Seitsemännen luokan päättänyt Robin kertoo MTV3.fille todistuksensa olleen keskiarvoltaan kahdeksikon luokkaa. Lahjakkaan Robinin todistuksessa musiikki sai kympin arvosanan.
– Olen ihan tyytyväinen todistukseeni, kun ottaa huomioon, että tässä on kuitenkin tullut tehtyä näitä musiikkihommia.
Usein musiikkiuran viedessä mennessään jää opintoihin keskittyminen vähemmälle ja numerot huononevat. Toisin on kuitenkin Robinin kohdalla.
– Ei tämä musiikki ole hirveästi vaikuttanut, itse asiassa paransin jopa numeroitani viime vuodesta. Todistuksen keskiarvo nousi 0,25 prosentilla, Robin kertoo.
Robin on tyytyväinen siihen, että koulussa hänen intoaan musiikkiin on ymmärretty. Laulaja kertoo, että hänelle on kertynyt poissaoloja kuitenkin vain suurin piirtein saman verran kun muillekin.
– Hinku musiikintekoon on kova, mutta kyllä koulut täytyy ensin käydä. Pitää opiskella, että on sitten koulutusta eikä vain elä musiikin varassa. Yläasteen jälkeen voisin harkita musiikkilukiota, Robin miettii.

Lähteet 

MTV3

Robin teki levymyyntihistoriaa
 

Robin on nyt kaikkien aikojen nuorin yli 100 000 albumia myynyt artisti Suomessa.
Alkuvuodesta läpimurtonsa tehnyt Robin saavutti jälleen tällä viikolla uuden rajapyykin kun Koodi-albumia on myyty yli 100 000 kappaletta. Tämä tekee Robinista kaikkien aikojen nuorimman yli 100 000 albumia myyneen suomalaisartistin.
Juhlan kunniaksi Robin julkaisi tänään keskiviikkona uuden Hiljainen tyttö -musiikkivideon, jonka pääosassa ovat nuoren laulajan lisäksi Robinin fanit. Videolla on mukana kuvamateriaalia kevään keikoilta ja moni Robinin livenä nähnyt voikin bongata itsensä tästä uudesta videosta.
Robinin kesän keikkakalenteri näyttää tältä:
10.6 Kaarina, SaaristoJunior

16.6 Kalajoki, Merisärkkä

17.6 Sotkamo, Naapurivaaranhuvikeskus

30.6 Imatra, IBBF

1.7 Helsinki, Linnanmäki / Peacock (LOPPUUNMYYTY)

2.7 Helsinki, Linnanmäki / Peacock

7.7 Aitoo, Kirkastusjuhlat

8.7 Turku,Ruisrock

12.7 Iisalmi, Limuset

13.7 Tampere, Tammerfest

14.7 Jämsä, Akuliina

27.7 Kotka, Meripäivät

5.8 Pori,Porispere

11.8 Rovaniemi, Simerock

25.8 Leppävirta, Soise Pop


Lähteet

the voice

Robin & Diandra Flores toimistolla


''Robin ja Diandra Flores piipahtivat toimistolla! Voiko enää ihanammaksi mennä?''

~Universal Music Finland~

Lähteet 

facebook

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Robin Unofficial Fansite

Robin Unofficial Fansite puoli vuotta

Nyt ollaankin sitten siinä tilanteessa että 14 päivän päästä Robin Unofficial Fansite täyttää puoli vuotta. Tuntuuhan se ihan uskomattomalta, mutta totta kuitenkin.
Aika on mennyt niin nopeasti ettei sitä huomaakaan! Muistan vieläkin kirkkaasti kun yhtenä iltana loin sivun suntuubin palvelimelle.
Suntuubin surkeuden takia kuitenkin siirrtyimme kaksi kuukautta myöhmmin bloggerin puolelle, ja se osoittautuikin paljon paremmaksi.
Jotkut kävijät ovat käyneet ihan ensimmäisestä päivästä lähtien, ja ovat täällä yhäkin. Jotkut ovat saaneet uusia ystäviä. On jaettu kokemuksia, tietoja ja sovittu tapaamisia toisten kanssa.
Se yksi asia on se jonka ansiosta tekin nyt tätä tekstiä luette, tilanteessa tai toisessa se on Robin.
Ja niin se tulee aina olemaankin.
Jokaisella fanisivulla on aina haukkujia, ja niin on tällakin sivulla, sillä kukaan ei säily niiltä. Kuitenkin olemme vielä pystyssä, ja katsoneet kun muut lakoavat ympäriltämme. Ensimmäisestä Y-työläisestä lähtien toiminta on hidastunut, ja lopulta loppunut kokonaan. Myöhemmin sivusto on poistettu.
Jos joku tuttu omistaa sivun, on vaikea katsoa kun se haukutaan maan rakoon viimeistä piirtoa myöten.
Täällä sitä kuitenkin pörrätään, kohta vietetään puolivuotispäiviä, ja vielä kun odotetaan puoli vuotta niin juhlitaan jo vuosipäivää. Ja sinne asti pärjätään--kävijöiden tuella.

Kiitos jokaiselle, joka tähän mennessä on täällä käynyt
~;~

~Noozu~ & RobinUnofficialTeam

Robin villitsi Juurikkasaaren

Robin esiintyi Jyväskylän Säynätsalossa lähes kaksituhatpäiselle yleisölle 

Huimaan suosioon noussut 13-vuotias Robin Packalen konsertoi sunnuntaina Säynätsalon Juurikkasaaressa. Loppuunmyydyssä konsertissa Frontside Ollie -kappaleellaan tähteyteen noussut Robinia oli seuraamassa liki kaksituhatpäinen yleisö.
Kello 15 alkanut keikka sujui mainiosti. Alunperin huolestuttanut yleisömäärä soljui kuitenkin Juurikkasaareen maltilla, eikä muun muassa lisättyjen linja-autovuorojen vuoksi pahoja ruuhkia päässyt syntymään. Vaikka Keski-Suomeen luvattiin sunnuntaiksi sadekuuroja, pääsi yleisö nauttimaan keikasta auringonpaisteen siivittämänä.
Yleisö toivottikin Robinin lavalle korviahuumaavan huudon voimin. Bileet pääsivät käyntiin Robinin Faija skitsoo -biisin tahtiin.
Muun muassa Keski-Suomen pelastuslaitos oli varautunut suureen yleisömassaan lisäämällä miehistöä Säynätsalon paloasemalle. Veneliikenteeseen pelastuslaitos varautui lähettämällä veneen päivystämään vesiliikennettä Juurikkasaaren läheisyyteen. Myös lähistöllä toteutetun vesipelastusharjoituksen sukeltajat olivat valmiustilassa.
Katso kuvasarja Robinin keikasta Juurikkasaaresta täältä.

Lähteet 

keskisuomalainen 

perjantai 1. kesäkuuta 2012

KOODI-deluxe


''Joko ootte tsekannu Koodin deluxe -version? Sieltä löytyy monta hienoa remixiä. Lähtiskö vaikka tällä Frontside Ollien dubstep-versiolla viikonloppu ja kesäloma hienosti käyntiin? Toi biisi on muuten bongattu YouTubesta ja pääty sitä kautta levylle. :)''

~Robin~

Lähteet 

facebook
Spotify