maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lasten Meripäivät valmistautuu Robiniin aidoilla ja vesipulloilla


Robin


Huippusuositun Robinin lisäksi Lasten Meripäivät tarjoaa tänäkin vuonna laadukasta ohjelmaa perheen pienimmille. Lasten kulttuurisihteeri Heli Toikan mukaan lippujen ennakkomyynti on sujunut vilkkaasti, mutta jonkin verran lippuja on edelleen jäljellä.

Tänä vuonna Lasten Meripäivillä esiintyvä teinisensaatio Robin on aiheuttanut ennakkoon suurinta mielenkiintoa. Vaikka Robin on tällä hetkellä huippusuosittu koko maassa, oli artistin saaminen Lasten Meripäiville yllättävänkin helppoa.
- Saimme levy-yhtiöltä jo hyvissä ajoin tietoa Robinista. Hänet varattiin esiintyjäksi meille jo kauan, ennen kuin tämä koko tohina hänen ympärillään alkoi, Kotkan lasten kulttuurisihteeri Heli Toikka kertoo.
Imatra Big Band Festivaaleilla esiintyneen Robinin keikalla muutama pikkutyttö pyörtyi. Toikan mukaan Lasten Meripäivillä tilanne on erilainen, sillä Imatralla keikka järjestettiin teltassa, kun taas Kotkassa on käytössä koko Toivo Pekkasen koulun sisäpiha. Meripäivilläkin joudutaan kuitenkin tekemään joitain erikoisvalmisteluja keikan suhteen.
- Varaudumme mm. laittamalla aitoja lavan eteen. SPR:n henkilökuntaa on paikalla ja meidän oma henkilökuntamme on myös valmiuksissa. Hankimme myös vettä yleisölle. Toivottavasti ei tule kovin kovaa hellettä, Toikka sanoo.

Lasten Meripäivien 30v. juhlavuosi

Lipuunmyynti Lasten Meripäiville on Toikan mukaan sujunut melko vilkkaasti.
- Vähän yli puolet lipuista on myyty ja muutamia satoja on vielä jäljellä. Meillä on ennakkomyynnissä 3 000 lippua. Jonkin verran lippuja jätetään ehkä portillekin, Toikka kertoo.
Hänet varattiin esiintyjäksi meille jo kauan ennen kuin tämä koko tohina hänen ympärillään alkoi
- Heli Toikka
Juhlavuoden kunniaksi Kotkan kaupunginteatteri ja Stadia ovat yhteistyössä toteuttaneet Hanhiemon laululipas –näytelmän, jota esitetään koulun sisälavalla. Lauantain pääesiintyjänä on hevibändi Moottorijyrinä ja sunnuntai varsinkin perheen pienimpiä viihdyttävät Tuttiritari ja taikuri Jari. 
- Jokaiselle on jotakin. Tarjoamme tasokasta lastenkulttuuria laidasta laitaan ihan samalla tavalla, kuin ennenkin, Toikka sanoo.

Lähteet 

facebook
yle