lauantai 2. helmikuuta 2013

Robin lavalle hiphopkonkareiden kanssa


Teinisensaatio Robin ja Don Johnson Big Band esiintyvät yhdessä Emma Gaalassa.
14-vuotias Robin on jo kokeillut englanniksi räppäämistä. Suomeksi se on kuulemma helpompaa kuin englanniksi, jossa kieli uhkaa mennä solmuun.
14-vuotias Robin on jo kokeillut englanniksi räppäämistä. Suomeksi se on kuulemma helpompaa kuin englanniksi, jossa kieli uhkaa mennä solmuun. (RONI LEHTI)
Moottoriturpana tunnettu DJBB:n keulakuva Tommy Lindgren on innoissaan tulevasta yhteistyöstä. - Pitäkää hatusta kiinni, paardit starttaavat tästä!
Moottoriturpana tunnettu DJBB:n keulakuva Tommy Lindgren on innoissaan tulevasta yhteistyöstä. - Pitäkää hatusta kiinni, paardit starttaavat tästä! (EERO LIESIMAA)
Järjestäjät lupaavat yllätyksiä, energiaa ja skeittilautoja, kun poplaulaja Robin Packalen ja hiphopryhmä Don Johnson Big Band astuvat yhdessä lavalle kevään Emma Gaalassa. Iltalehti haastatteli Robinia aiheesta.
Pääset esiintymään Emma Gaalassa DJBB:n kanssa. Miten 20 vuotta sinua vanhemmat hiphopparit oikein pysyvät vauhdissasi?
- Eiköhän me jotain keksitä, että kaikilla on hauskaa ja pysytään kaikki samassa vauhdissa.
Show'ssanne on tiedotteen mukaan luvassa muun muassa skeittilautoja. Tullaanko sinut mahdollisesti näkemään lavalla tekemässä skeittitemppuja?
- Saas nähdä mitä kaikkea lavalla tapahtuu. Kannattaa katsoa telkkarista tai tulla paikan päälle!
Kuinka luontevalta räppääminen tuntuu sinulle?
- Kyllähän sitä on tullut kokeiltua. Keikoillakin räppään Puuttuva palanen -biisin Brädinosuudet itse ja olen myös räpännyt ja beatboxannut Luupilla mun korvissa -biisissä. Olen kokeillut räppäämistä myös englanniksi, mutta siinä menee kyllä vähän enemmän kieli solmuun.

Emma Gaala 1. maaliskuuta Yle TV2:lla kello 21.

Lähteet

iltalehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja