keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Robin paljasti: Stadionkeikka ja uusi levy!

Helsingin Bio Rexissä tiedotustilaisuuden pitänyt Robin paljasti esiintyvässä Helsingin olympiastadionilla ensi kesänä. Lisäksi poptähti julkaisee yllättäen uuden albumin.
Suosikkipoppari Robin järjesti Helsingin Bio Rexissä suuren tiedotustilaisuuden, jonne olivat tervetulleet median lisäksi myös artistin fanit. Desibelit nousivat elokuvateatterissa kattoon, kun Robin vihdoin astui odottavan yleisön eteen ja paljasti suuren uutisensa: poptähti esiintyy heinäkuussa 2014 Helsingin olympiastadionilla.
- Ensi viikolla tulee myyntiin ennakkoliput mun keikalle, joka kantaa nimeä Helsinki POP SHOW. Keikka järjestetään Helsinki Cupin yhteydessä olympiastadionilla! Robin ilmoitti saaden yleisön kiljumaan.
9. heinäkuuta järjestettävä Helsinki POP SHOW on koko perheelle suunniteltu vuosittainen jättikonsertti, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Päätähtenä on Robin, muita artisteja ei ole vielä paljastettu.
- Olen pidätellyt tätä tietoa jo jonkin aikaa. Olen todella innoissani tästä jutusta, Robin vakuutteli.
Helsinki POP SHOW'n liput tulevat myyntiin 13. maaliskuuta, jolloin julkaistaan myös Robinin uusi,Boombox-niminen albumi. Uusi levy sisältää remixejä Boom Kah -albumin kappaleista. 
- Boomboxissa on uusina versioina kaikki biisit, jotka ovat Boom Kah -levyllä. Lisäksi levyllä on bonusbiisejä, joista osa on mun itse tekemiä.
Tiedotustilaisuudessa oli kymmenittäin faneja ja kaikki halukkaat eivät päässeet sisälle. Sadoista jonottajista ensimmäiset olivat tulleet paikan päälle jo kahdeksan aikaan aamulla.
Sadat Robin-fanit jonottivat Bio Rexiin - Kuva: YleX
Lähteet
YleX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja