keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Robin teki historiaa

Robin kertoo saaneensa olla rauhassa häiriköiltä.Robin uskoo jaksavansa kesän 16 keikan putken kunnialla.
Supersuositulla teinilaulajalla on tänään syytä ylimääräiseen iloon. Koodi-albumia on myyty 100 000 kappaletta. Robinista tuli samalla kaikkien aikojen nuorin kyseisen rajapyykin ylittänyt artisti.
Robin suhtautuu supertähteyteen hämmästyttävän rauhallisesti. Hän kertoi keskiviikkona Iltalehdelle, että 16 keikan kesäputki ei pelota.
- Onhan siinä aina sopivasti aikaa palautua ja tehdä muuta.
14-vuotias Robin saa tasaisesti palautetta ihailijoiltaan. Meilejä ja postia. Lahjojakin tulee, esimerkiksi nalleja.
- Mä en ole joutunut häiriköiden kiusaamaksi, kertoo sympaattinen Robin.
Kaiken kaikkiaan Robin on aivan innoissaan ensimmäisestä keikkakesästä. Rundi alkaa 10. kesäkuuta Kaarinasta ja päättyy 25. elokuuta Leppävirralle.
Juhlan kunniaksi Robin julkaisi tänään keskiviikkona uuden Hiljainen tyttö -musiikkivideon, jonka pääosassa ovat nuoren laulajan lisäksi Robinin fanit. Videolla on mukana kuvamateriaalia kevään keikoilta ja moni Robinin livenä nähnyt voikin bongata itsensä tästä uudesta videosta.
Frontside Ollie kaiken alku
13-vuotiaan turkulaisen Robinin yhdessä yössä koko Suomen nuorison tuntemaksi ilmiöksi nostanut Frontside Ollie -video sai ensinäyttönsä 16. tammikuuta ja on tähän mennessä kerännyt YouTubessa yli 8,4 miljoonaa katsojaa. Debyyttialbumi Koodi julkaistiin 22. helmikuuta ja se myi ennakkoon platinaa. Robinille luovutettiin nelinkertainen platinalevy 18. huhtikuuta. Uusi painos albumista, Koodi Deluxe, julkaistiin viime perjantaina.
Loppuvuodesta ensi-iltansa saavan Robin-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja filmiryhmä seuraa Robinia kesän kiertueella mm. Sotkamossa, Kotkassa ja Helsingissä.

Lähteet 

iltalehti