tiistai 5. kesäkuuta 2012

Robin Unofficial Fansite

Robin Unofficial Fansite puoli vuotta

Nyt ollaankin sitten siinä tilanteessa että 14 päivän päästä Robin Unofficial Fansite täyttää puoli vuotta. Tuntuuhan se ihan uskomattomalta, mutta totta kuitenkin.
Aika on mennyt niin nopeasti ettei sitä huomaakaan! Muistan vieläkin kirkkaasti kun yhtenä iltana loin sivun suntuubin palvelimelle.
Suntuubin surkeuden takia kuitenkin siirrtyimme kaksi kuukautta myöhmmin bloggerin puolelle, ja se osoittautuikin paljon paremmaksi.
Jotkut kävijät ovat käyneet ihan ensimmäisestä päivästä lähtien, ja ovat täällä yhäkin. Jotkut ovat saaneet uusia ystäviä. On jaettu kokemuksia, tietoja ja sovittu tapaamisia toisten kanssa.
Se yksi asia on se jonka ansiosta tekin nyt tätä tekstiä luette, tilanteessa tai toisessa se on Robin.
Ja niin se tulee aina olemaankin.
Jokaisella fanisivulla on aina haukkujia, ja niin on tällakin sivulla, sillä kukaan ei säily niiltä. Kuitenkin olemme vielä pystyssä, ja katsoneet kun muut lakoavat ympäriltämme. Ensimmäisestä Y-työläisestä lähtien toiminta on hidastunut, ja lopulta loppunut kokonaan. Myöhemmin sivusto on poistettu.
Jos joku tuttu omistaa sivun, on vaikea katsoa kun se haukutaan maan rakoon viimeistä piirtoa myöten.
Täällä sitä kuitenkin pörrätään, kohta vietetään puolivuotispäiviä, ja vielä kun odotetaan puoli vuotta niin juhlitaan jo vuosipäivää. Ja sinne asti pärjätään--kävijöiden tuella.

Kiitos jokaiselle, joka tähän mennessä on täällä käynyt
~;~

~Noozu~ & RobinUnofficialTeam