lauantai 22. syyskuuta 2012

Heikki & Mikko Show: Robinilla hissitrauma, Chisu paljasti keikkamokan

Heikki & Mikko Show: Robinilla hissitrauma, Chisu paljasti keikkamokan
Heikki & Mikko Show, ensimmäisen jakson vieraat: Robin, Chisu ja Vesa-Matti Loiri.


Heikki & Mikko Showssa nähtiin haastateltavana yhtä aikaa peräti kolme suosikkiartistia. Paljastuksia ja mielenkiintoisia tarinoita kuultiin Robinilta, Vesa-Matti Loirilta ja keikkatauolle jäävältä Chisulta.
Ensiaskeleensa ottanut Heikki & Mikko Show marssitti yhteishaastatteluunVesa-Matti Loirin, Chisun sekä Robinin. Kolme eri sukupolven tähtiartistia jutteli luontevasti keskenään, ja ottivatpa Loirin ja Robin konsolipelimatsinkin!
Robin on sukupolvensa idoli, joka ikänsä puolesta on saanut vasta vuoden matkustaa yksin hissillä. Nuorella miehellä oli kerrottavanaan traumaattinen tarina.
– Oltiin iskän työpaikalla kun olin 6-vuotias, ja halusin välttämättä ajaa hissillä yksin. Menin hissiin, painoin ykköskerrokseen ja huomasin alhaalla, että valot menee pois päältä. Jäi hirveät traumat, Robin tilitti.
Loiri puolestaan vitsaili laihduttaneensa 40 kiloa, joka on noin yhden Robinin verran. Vastaveto nuorisoidolin hissi-pelkoonkin löytyi nopeasti.
– En uskalla mennä enää hissiin, pelkään pimeää, artistilegenda vitsaili ja kertoi myös julkisuuden parhaita puolia olleen aikoinaan se, että "sai hyvin mimmejä".
Keikkatauolle suuntaava Chisu lähtee pitkän paussin jälkeen jälleen kuluttamaan koulunpenkkiä avoimeen yliopistoon. Nainen paljasti ohjelmassa kuumottavan keikkamokan viime kesältä.
– Kaisaniemessä oli Helsinki-päivänä, jossa esiinnyimme. Vilkaisin espoolaista kitaristiani ja huusin "hyvä Espoon jengi", vaaleaverikkö hihitti.

Lähteet
MTV3