tiistai 30. lokakuuta 2012

Riku Niemisellä haastava aluevaltaus – mukana Robin

Riku Niemisellä haastava aluevaltaus – mukana Robin

Näyttelijä Riku Nieminen debytoi aivan uuden haasteen edessä.
Näyttelijänä ja Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina tunnettu Riku Nieminenhaastaa itsensä kokeilemaan vieraampaa alaa, ohjaamista. Nieminen ohjaa joulukuun ensimmäisenä päivänä Helsingin Hartwall Areenalla järjestettävän teinitähti Robinin jättikonsertin. Konsertin yhteydessä on myös Robinista kertova elokuvan ensi-ilta.
– Ohjaan kerta kaikkiaan Robinin keikan. Se on sellainen spektaakkeli show, johon tulee aika paljon liikkuvia osia. Nyt on jo saatu buukattua kaikenlaisia taiteilijoita ja esiintyjiä, Riku kertoo MTV3.fille.
Riku myöntää, että kyseessä on hänelle täysin uusi haaste, varsinkin tässä laajuudessa.
– Tämä on vähän niin kuin minun ohjaajadebyyttini, mutta onhan tämä myös vähän outo ohjaajadebyytti, koska kyseessä on niin erikoinen homma. En ole tähän mennessä ohjannut muuta kuin teatteriin ihan vain muutaman kohtauksen, joten ihan vain sen takia kannattaa tulla katsomaan mitä oikein lopulta tapahtuu, Riku nauraa.
Nieminen tietää, että edessä on suuri haaste, mutta ainakaan vielä tässä vaiheessa miestä ei jännitä.
– Katsotaan nyt mitä siitä tulee, mutta tosi hyvä kutina tästä on.
Ennen uutta koitosta Riku jää odottamaan sunnuntaista Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarointia, jossa on luvassa lisää haasteita niin tanssijoille kuin tuomareillekin. Sunnuntaisessa lähetyksessä kaikkien parien täytyy oman tanssinsa lisäksi tanssia myös swing-maratonissa.
– Odotan innolla swing-maratonia, koska se tulee olemaan aikamoinen hässäkkä. Joutuu tekemään tosi nopeita päätöksiä myös tuomarina, koska jo puolen minuutin jälkeen pitää pudottaa ensimmäinen pari pois ja siitä eteenpäin 20 sekunnin välein, Riku fiilistelee tulevaa.

Lähteet
MTV3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja