perjantai 12. lokakuuta 2012

Robin ei suostu Bieberiksi: Olen rockimpi!




Robin pääsi uudella levyllä kirjoittamaan ensimmäistä kertaa omia kappaleit
Vuosi 2012 on ollut melkoinen menestystarina turkulaiselle teinitähti Robinille. Tammikuussa julkaistu Frontside Ollie -kappale nousi pienoiseksi popilmiöksi, debyyttialbumi Koodi oli jo hitti ja äskettäin kauppoihin ilmestyi Robinin toinen albumi. Kaiken tämän lomassa Solar Films on tehnyt Robinista elokuvan, joka julkaistaan joulukuussa.
Robinin mukaan huikea suosio näkyy kuitenkin yllättävän vähän hänen arjessaan.
– Ei tämä edelleenkään tunnu työltä eikä oikeastaan ole haitannut elämää mitenkään. Olen verrannut tätä usein siihen, että joillakin on jääkiekkotreenit viisi kertaa viikossa ja minulla on tämä, nuorukainen pohtii.
– Kaveritkaan eivät kohtele mitenkään eri tavalla, vaan ovat ihan kavereita.
Uudella levyllä nuori mies kokeilee ensimmäistä kertaa itse kappaleiden tekemistä. Albumilla kuultavat Haluun sun palaavan ja Kun nuoruus loppuu ovat lähtöisin Robinin kynästä.
– Kappaleiden tekeminen oli itse asiassa siistimpää kuin odotin. Sain paljon vinkkejä Lauri Ylöseltä. Lauri on huipputyyppi ja oli todella upeaa tehdä hänen kanssaan töitä, sillä olen kuunnellut The Rasmusta todella pitkään.
– Tulevaisuudessa haluan jatkaa biisien tekemistä ehdottomasti. Kyllä se tästä lähtee!
Fanien pelkäämä äänenmurroskaan ei hätkäytä nuorta artistia.
– Ei se sinänsä vaikuta tekemiseen. Täytyy vain käydä laulutunneilla ja opetella laulamaan vähän erilailla.
Robin tekee kakkoslevyllään myös uuden aluevaltauksen: hän kokeilee räppäämistä.
– Ihmiset ovat olleet aika yllättyneitä ja ihmetelleet, että osaatko sinä oikeasti räpätä.
– Kuuntelen nykyään todella paljon hip-hopia ja yleensäkin aika erilaista musiikkia verrattuna omaani, kuten muun muassa Skrillexiä. Jos kuitenkin saisin valita jonkun, jonka kanssa tehdä biisi, se olisi varmaan joku räppäri.
Frontside Ollien lävähdettyä kaikkien tietoisuuteen, alkoivat välittömästi Robinin vertailut huippusuosittuun kanadalaiseen teinipoppari Justin Bieberiin. Turkulaisteini ei itse täysin allekirjoita vertausta.
– Olen mielestäni ehkä vähän rockimpi kuin Bieber. Hänellä on kuitenkin mielestäni nykyään todella hyviä biisejä.
Tällä hetkellä kahdeksannella luokalla opiskeleva Robin sukkuloi uransa takia usein Helsingin ja kotikaupunkinsa Turun välillä. Haluaisiko mies kenties lukioon mennessä siirtyä Helsinkiin pysyvästi?
– En tietenkään vielä tiedä, mutta viihdyn hyvin Turussa. Täällä on kaikki, paitsi tietysti ne musakuviot, hän naurahtaa.
Robin-elokuvan ensi-ilta ja Robin Supershow Hartwall Areena, Helsinki (Areenankuja 1). La 1.12. Ovet klo 14, elokuva klo 15.30–17 ja show klo 17.45–19.

Lähteet
Helsingin Uutiset
@antonsucksdorff

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja