perjantai 8. maaliskuuta 2013

Robinin uusi video tehtiin Levillä

Ensimmäistä kertaa täällä.
Levin talviset maisemat ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet pääsevät esiin Robinin uudella Haluan sun palaavan -musiikkivideolla. Kappale on Robinin omaa käsialaa ja kertoo suhteesta, jossa toinen osapuoli ei ole täysillä mukana. Videolla liikutaan Levin maisemissa monenlaisilla kulkuneuvoilla.
- Olen ensimmäistä kertaa täällä, ja Levi vaikuttaa tosi mukavalta paikalta. Aion mennä rinteeseen suksilla, jotka ovat tietysti twinarit. Aloitin laskettelun kolmevuotiaana, ja vaikka nousin pinnalle skeittauksesta kertovalla Frontside Ollie -biisillä, lumilautailu ei ole koskaan ollut minun juttuni.
- Frontside Ollie oli iloinen, tarttuva ja energinen biisi, joka herätti keskustelua suuntaan ja toiseen. Niin fanit kuin vastustajat olivat eduksi minulle ja toivat julkisuutta, mikä oli alussa tärkeää. Frontside Ollie osui oikeaan saumaan ja mahdollisti sen elämän, mitä nyt elän. Voisi sanoa, että ennen sitä unelmoin tästä elämästä ja nyt elän kyseistä unelmaa.
- Viime kesä meni levyä tehdessä ja oli kiireinen, mutta mukava. Äänenmurroksesta on puhuttu paljon, mutta minulle se merkitsee lähinnä sitä, että joudun harjoittelemaan entistä enemmän äänen hallintaa. Koska pidän laulamisesta, se ei ole ongelma itselleni, joskin muille se voi ajoittain olla sitä, nuorimies naurahtaa.

Areenan yleisö villiintyi.
- Kun teen biisejä, teen yleensä ensin soinnut, sitten hyräilen melodian, ja lopuksi on sanoituksen vuoro. Videoille valitaan kappaleet, joissa on hittiainesta, ja jotka ovat toimineet livenä.
- Robin-elokuvassa oli mukava näytellä, kun sai vain olla omana itsenään. Muutenkin viihdyn itsenäni, enkä tykkää esittää. Sanoisin muille nuorille, että tehkää sitä, mitä osaatte, uskokaa siihen ja olkaa kärsivällisiä. Kaikki on silloin mahdollista.
- Cheek on hyvä. Hän vetää tosi hienoa melodista ja modernia räppiä, ja sen lisäksi hänellä on tyylikäs Maserati. Hullu Poro Areena vaikuttaa tosi upealta paikalta, ja tänne olisi joskus mukava tulla esiintymään.
Robin jäi haastattelun jälkeen seuraamaan Cheekin ikärajatonta keikkaa, jossa hän otti oman osansa showsta. Kun yleisön seasta huomattiin VIP-katsomossa keikkaa seuraava nuorisoildoli, Robin-huudot ja kiljunta täyttivät Areenan sisätilan. Nuori mies on suosionsa huipulla, ja suunta edelleen ylöspäin.

Lähteet:
LeviNYT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja