perjantai 5. heinäkuuta 2013

"Tulin naamalleni alas" Robin loukkaantui trampoliinilla

Suosikkilaulaja lähtee kolmen viikon purjehduslomalle olkapää kipeänä.
Robinin uusi levy julkaistaan lokakuun alussa.
Robinin uusi levy julkaistaan lokakuun alussa.
Teinisensaatio Robin loukkasi kätensä uuden levynsä promokuvauksissa keskiviikkona hyppiessään trampoliinilla. Torstaina viimeistä päivää ennen kesälomaansa studiossa äänittäneen laulajan vauhtia pikkuvamma ei kuitenkaan hidastanut, vaan laulu raikui iloisesti.
- Minä ja trampoliini, mitä voi olettaa. Käsi on tuosta kipeä, kun tulin naamalleni alas, 14-vuotias kuvailee osoittaen vasenta olkapäätään.
Manageri Hannu Sormunen kertoo, että keskiviikkona Robin ei vielä tuntenut kipua kädessään. Mistään vakavammasta tuskin on kyse, sillä käsi ei ole turvonnut. Tiistaina laivakeikan jälkeen vauhdikkaista esityksistään tuttu laulaja kolhi myös jalkaansa, mutta se ei enää vaivaa.
Menestyslevyistä Chillataan ja Koodituttu teinitähti lähtee huomenna perjantaina purjehtimaan kolmeksi viikoksi perheensä kanssa.
- Aika hyvät fiilikset! Ollaan tehty hirveä loppupuristus, on ollut tosi paljon äänityksiä ja olen joutunut skarppaamaan. Loman jälkeen sitten jatketaan.
Hän on harrastanut purjehdusta pienestä pitäen, ja hallitsee niin purjeiden säätämisen kuin navigoinninkin.
- Odotan hyvää keliä ja rentoutumista sekä sitä, ettei tarvitse miettiä mitään, Robin tunnelmoi.
Ideoi tekstit
Robinin uusi levy julkaistaan 4. lokakuuta ja ensimmäinen sinkku elokuun puolivälissä. Ideat kaikkiin kappaleisiin ovat Robinilta. Hän on myös itse ollut sanoittamassa ja säveltämässä enemmän kuin ennen.

Aiempaa aikuisemmalta kuulostavan albumin kappaleita on ollut tuottamassa muun muassa Jenni Vartiaisen luottomies Jukka ImmonenIsac Elliotin taustavoima Joonas Angeria ja kansainvälisesti tunnettu Henri Lanz eli MGI, joka on tehnyt biisejä 50 Centille ja Justin Bieberille.- Biisit on tehty biisileireillä, olen päässyt seuraamaan, kuinka kappaleet syntyvät ja päässyt vaikuttamaan niiden syntymiseen. Kaikki teksti-ideat ovat suoraan minulta.
Lähteet
iltalehti

1 kommentti:

*asiallisia kommentteja