sunnuntai 1. syyskuuta 2013

TV-esiintyminen pieleen - Robin puhekieltoon

Mikael Gabriel (vas) ja Uniikki (alla) vierailevat Robinin tuoreella Boom Kah -singlellä.

Teinitähden esiintyminen suosikkiohjelmassa peruuntui sairastumisen vuoksi.

Supersuosikki Robin Packalen, 15, joutui jäämään pois TV2:n Tartu mikkiin -ohjelman nauhoituksesta Tampereella lauantaina, kun lääkäri määräsi syysflunssasta kärsivän suosikin säästämään ääntään.

Robinia tuurasivat ohjelmassa Diandran vierellä räppärit Uniikki ja Mikael Gabriel. Suosikin puolesta puhui levy-yhtiön edustaja. Hymyilevä Robin tuli mykkänä Iltalehden kuvaan.

Artisti säästi ääntään ja lauloi kuitenkin yhden laulun tv-ohjelman jälkeen nauhoitetussa Tartu Mikkiin Live -ohjelmassa. Nauhoituksessa kilpailivat myös Laura Voutilainen ja Antti Railio.

Fanit värjöttelivät


Keikkakesään Robinilla tuli lepotauko, kun tähti oli vanhempiensa ja kolmen sisarensa kanssa kesällä kolmen viikon lomalla purjehtimassa merellä.

Tampereen Tullikamarilla nauhoitusta seuraamassa oli pettyneitä faneja, joista tamperelaiset Tiiu,14, ja Sini, 16, olivat värjötellet jonossa jo aamuneljästä asti +8 asteessa vain huopa harteilla eturivipaikkojen takia.

- Eihän sairaudelle mitään voi, mutta tietysti olemme vähän pettyneitä. Tuleehan Robin kuitenkin lavalle yhden laulun ajaksi, pettyneet fanit sanoivat lavan reunalta.

Ellu, Kiia ja Tuija olivat tulleet Helsingistä Tampereelle jonoon jo aamu kahdeksalta.

- Olimme jo Pasila-hotellin edessä jo perjantaina ja nyt sitten Tampereella aamusta asti jonossa ulkona, kyllä kannattaa. Toivomme paranemista Robinille, se on ihana, tytöt toivottivat.

"Hyvä esimerkki"


Yle:n uutisten ja MTV3:n Kymmenen uutisten ankkuripariskunta Pia Pasanen ja Tomi Einonen olivat yhtä hymyä kun pääsivät tapaamaan perheen suosikkilaulajaa Robinia bäkkärille Tampereen Tullikamarilla.
- Pari sanaa Robin vaihtoi, vaikka on puhekiellossa. Oli se hienoa tavata taas tähti. Hän on fiksu nuorukainen ja hyvä esimerkki faneille, Pia kertoi. Ankkuriparin lapset Oona, Oula ja Aava olivat tietysti myös mukana tapaamassa suosikkia.

Lähteet

iltalehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja