perjantai 30. elokuuta 2013

Teinitähti Robin: Edessä viimeinen vuosi tutussa porukassa

Robin kävi Huomenta Suomen aamuvieraana 30.8. Copyright: MTV Oy

Uuden Boom Kah -sinkkunsa tänään julkaissut teinitähti Robin aloitti vastikään peruskoulun yhdeksännen luokan. Edessä on viimeinen opiskeluvuosi tutussa porukassa.

Teinitähti Robinin fanien odotus palkitaan tänään, kun nuori poppari julkaisi uuden sinkkunsa. Linnanmäen huvipuistossa kuultiin illalla ensimmäinen, Boom Kah -niminen lohkaisu Robinin kolmannelta albumilta, joka tulee ulos lokakuun alussa.

Robinin syksyn täyttää musiikkikuvioiden lisäksi myös opiskelu, sillä viime viikolla 15 vuotta täyttänyt nuorukainen aloitti hiljattain peruskoulun yhdeksännen luokan.

– Hyvin on käynnistynyt, aika sama meininki on kuin kasiluokalla: samat kaverit, samat opettajat ja sama koulu, Huomenta Suomen aamuvieraana pistäytynyt Robin kertoi MTV3.fille lähetyksen jälkeen.

Edessä on viimeinen vuosi peruskoulussa – ja viimeinen kouluvuosi samassa tutussa porukassa. Vuoden kuluttua eteen tuleva muutos tulee varmasti tuntumaan, sillä Robin kertoo saaneensa opiskella saman luokan kanssa ala-asteen ensimmäiseltä luokalta lähtien.

– Vielä ei tunnu haikealta, on vielä sen verran vuotta onneksi jäljellä. Mutta loppumetreillä varmasti sekin aika koittaa kun on yhdeksän vuotta ollut sama luokka. Se on ollut tosi hyvä juttu, mut varmasti me koodaillaan sen jälkeenkin vielä, Robin miettii.

Koulussa saa olla rauhassa – yleensä


Robinin hurja urakiito ei nuorukaisen mukaan ole juurikaan vaikeuttanut koulunkäyntiä. Artistihommat on pyritty hoitamaan koulun jälkeen ja viikonloppuisin, joten tunneilta ei ole joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta tarvinnut olla poissa. Myös luokkahuoneessa laulaja saa useimmiten olla omillaan. Käytävillä, toisin kuin miehen keikoilla, ei ole toistaiseksi pyörtyilty.

– Se on oikein hyvä asia, että saan keskittyä opiskeluun. Koulussa saan olla ihan rauhassa, paitsi ehkä ne ekat pari viikkoa kun uudet seiskat tulevat uuteen kouluun, Robin kertoo.

Ensi keväänä peruskoulun penkiltä pääsevä Robin ei osaa vielä kertoa mahdollisista jatko-opintosuunnitelmistaan.

– Ei ole mitään hajua vielä! Sitä täytyykin varmaan alkaa pian miettimään, ehkä johonkin musiikkipuolelle tai johonkin lukioon. Musiikin lisäksi olisi varmaan hyvä miettiä joku toinenkin vaihtoehto, mutta ei mun vielä ehkä tarvitsekaan tietää. Tuntuu että tosi aikaisin pitäisi nykyään päättää, miksi haluaa. Onneksi on lukio että saa vähän aikaa miettiä!

Uusi albumi tuo nuoren muusikon syksyyn kiireitä ja keikkakuvioita, mutta hyvin arvosanoin kahdeksannen luokan päättäneellä tähdellä ei onneksi ole suuria numeronkorotuspaineita päättötodistusta ajatellen.

– Jos saan numerot pidettyä samana, niin se on hyvä. Toivotaan kuitenkin että mieluummin saisin niitä nostettua kuin laskettua, Robin heittää.

Lähteet

MTV3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja