sunnuntai 11. elokuuta 2013

Robin palaa koulun penkille: Jatkosuunnitelmat auki

Robin kertoo käyttäneensä samaa penaalia ensimmäisestä luokasta asti. – Reppuni taas olen hankkinut viidennellä luokalla. Kuva: Sarianne Tähtivaara Copyright: MTV Oy

Koulut alkavat ensi viikolla. Teinipoppari Robin, 14, aloittaa yhdeksännen luokan.

– Koulu alkaa tiistaina, voi ei. Ei vaan, ihan hyvillä fiiliksillä olen sinne menossa, Robin vitsaili MTV3.fille Turussa järjestetyn Robin in the Park -tapahtuman jälkeen sunnuntaina.

Hän odottaa erityisesti kavereiden näkemistä, sillä viimeiset viisi viikkoa ovat menneet kesälomareissuilla poissa Suomesta.

– Olimme neljän viikon purjehdusreissulla ja sitten vielä viikon Afrikassa Burundissa, Robin selittää.

Robin tiedostaa, että yläkoulun ja samalla koko peruskoulun viimeinen luokka tuo mukanaan aikaisempaa enemmän työtä. Tulevaisuuden opiskelusuunnitelmat eivät kuitenkaan ole vielä täysin selvillä.

– Tänä vuonna täytyy panostaa paljon. Tiedän, että haluan jatkaa jonnekin opiskelemaan peruskoulun jälkeen, mutta sen tarkemmin en ole vielä kerennyt miettimään, hän kertoo.

Myös musiikkirintamalla Robinin syksyyn mahtuu mielenkiintoisia käänteitä. Hän on viihtynyt kesällä studiossa ja uusi levy alkaa olle viimeistä silausta vaille valmis.

– Kaikki kappaleet on äänitetty, joten levy on hyvällä mallilla. Luvassa on aika uudenlaista musiikkia, toivotaan, että ihmiset tykkäävät, Robin iloitsee.

Vaikka edessä onkin haastava vuosi, hän ei usko musiikin tekemisen ja koulun hankaloittavan toisiaan.

– Asioilla on tapana järjestyä. Ajattelen sen niin, että jotkut käyvät joka päivä jääkiekkotreeneissä, minulle taas musiikki on se harrastus. En ole tähän mennessäkään joutunut juurikaan olemaan koulusta pois, muutaman päivän vaan sieltä täältä, Robin selittää.

Lähteet

MTV3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja