maanantai 12. elokuuta 2013

Robin sai fanit hyppimään

- Törkeän siistiä vetää keikka Turussa, Robin iloitsi ensimmäisen kappaleen jälkeen.

Kumpi on kivampi, parempi ja ihanampi: Robin ja Isac Elliot? Kysymys ei ole kovin vaikea, kun se esitetään Robinin ja Tuulin in the Park -keikalla Barkerinpuistossa.

Yleisön joukossa näkyy Robinin fanipaitoja ja keikan alkaessa ilmaan kohoa useita Robin-aiheisia kylttejä. Jonkun otsassakin lukee Robin.

Emilia, 7, ja Minja Aronen, 6, ovat odottaneet Robinin keikalle pääsyä jo vuoden. Molemmille kyse oli ensimmäisestä festarireissusta. Keikalle he tulivat Salosta.

Tytöt myöntävät, että Robin ja Isac Elliot ovat lopulta heidän mielestään yhtä hyviä.

– Laulut ovat parasta, summaa Emilia Aronen Robinin vetovoiman.

Kaikkein nuorimmille festarivieraille Isac Elliot on Robinia tuntemattomampi nimi. Vieraalla kielellä laulaminen verottanee suosiota tässä porukassa.

– Robin laulaa hyvemmin, arvioivat Sarianna Alve, 6 ja Kerttu Linnamäki, 5.

Robin-fanien seasta löytyy kuin löytyykin myös Isac Elliotin uskollisia kuuntelijoita.

– Isac on parempi, koska hän laulaa englanniksi, Maija Myrskyranta, 10, toteaa.

Kun esiintyjät saapuvat lavalle, tunnelma tiivistyy ja yleisön kädet kohoavat ilmaan. Vanhempien olkapäillä istuvilla lapsilla on kuulokkeet korvilla. Robinin lavalle saaminen vaati yhteisen jee-huudon ja odotus palkitaan. Chillaillaan kajahtaa ilmoille ja yleisö taputtaa heti mukana. Biisi ystäville ja Kaunis luonnostaan saavat porukan jo hyppimään ilmaan. Paikalla on yhteensä 3 500 kuulijaa.

Robinin ja Isac Elliotin vertaileminen täällä on selvästi epäreilu asetelma.

Lähteet

Turun Sanomat

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä Robin on paljon parempi

    VastaaPoista
  2. Niiden asetteleminen on epäreilua, koska Isacista tykätään paljon enemmän sillä teinitytöt fanittaa kovemmin kuin pienemmät jotka ovat riippuvaisia vanhemmistaan!!!! ♥

    VastaaPoista
  3. Ikke on paras <3<3<3

    VastaaPoista
  4. mun mielest robin voittaa ylivoimasesti, koska isac elliot on ikäänku ''kopio justin bieberistä'' jos ei kukaan muu ole sattunut huomaamaan... isacia tavallaan tyrkytetään joka paikkaan, ja poika luulee olevansa maailmanvallottaja. parin vuoden päästä on niin yksi itserakkaimmista ihmisistä ikinä...

    VastaaPoista
  5. Jos Justinin kopioista puhutaan, niin Robinhan se kopioi. Puuttuvassa palasessa räpätään siitä kun rakastuttiin kolmetoista vuotiaana, niinkuin Babyssäkin. Ja se yksi Robin kuori muistuttaa ihan Justinia. Ainoa asia miten Isac kopioi Justinia on lahjakkuudellaan :)

    VastaaPoista
  6. Nyt sais kyllä mun puolesta loppua tää 'kinaaminen'. Kaikki arvostaa toisten mielipiteitä, mutta tulen täsmentämään että tämä on ROBININ fanisivu, joten suurempien riidanaiheiden välttämiseksi ei mitään tallasia juttuja että Robin tai Isac, on parempi, ne on ihan tasoissa eikä kummastakaan koskaan tule toista parempaa. Musiikki ei ole kilpailua. Ja nyt että kaikki selventyy, niin ihan selvästi melkein kaikki nuoret miespuoliset artistit tulee Justinin perässä: niin Robin, Isac Elliot, Cody Simpson, Austin Mahone ja monet muut. Joten tämä on tällä selvä?:)

    VastaaPoista

*asiallisia kommentteja