maanantai 12. marraskuuta 2012

Robin ei päässyt tähtien juhliin


Iltalehti seurasi Robinin valmistautumista suureen iltaansa paikan päällä.
MTV:n jatkobileet kestivät aamuun asti, mutta Robinia ei juhlissa nähty.
                          Iltalehti seurasi Robinin valmistautumista suureen iltaansa             paikan päällä.

MTV:n järjestämät jatkobileet ovat muodostuneet jo yhtä legendaarisiksi kuin itse juhlat. Tänäkin vuonna VIP-vieraat saivat nauttia kaksista eri bileistä: julkkikset jäivät juhlimaan tapahtuma-areenan lähelle ja mediaväki kuljetettiin kaupungin toiselle laidalle yhteen Frankfurtin upeimmista klubeista.MTV Music Awards -gaala ei päättynyt kun lähetys loppui. Juhlaväkeä hemmoteltiin Frankfurtin hienoimmilla klubeilla. Robin edusti Suomea gaalassa, mutta jatkobileisiin teinisensaatio ei ikänsä takia päässyt osallistumaan.

Club Cocoon on huippu-DJ Sven Väthin suunnittelema, minkä huomasi häikäisevän sisustuksen lisäksi muun muassa laadukkaasta äänentoistosta.
Juhlaväkeä hemmoteltiin muun muassa libanonilaisella ruualla, paellalla, sushilla, ranskalaisilla, pizzalla ja suklaajäätelöllä. Tarjoilijat kantoivat ruokaa tarjottimilla ympäri klubia läpi yön, ja baareista sai tilata mitä ikinä tuli mieleen.
Gaalan sirkusteema jatkui klubilla, ja kummalliset jättihahmot puhallettavine ja valaistuine raajoineen piiskasivat väkeä tanssiin esitanssijoiden kanssa.

Lähteet
iltalehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja