perjantai 30. marraskuuta 2012

Robin paljastaa fanin hurjimman tempauksen

Robin paljastaa fanin hurjimman tempauksen

Teinitähti Robinilla on laaja fanijoukko.
13-vuotiaana huippusuosioon ampaisseella Robinilla on laaja fanijoukko. Erityisesti nuorten tyttöjen sydämet sulattanut artisti on saanut todella positiivisen vastaanoton heidän keskuudessaan.
Menestyksestä huolimatta Robinilla on jalat vankasti maassa. 8-luokkalainen keikkailee ja tekee musiikkia koulun ehdoilla. Suuresta suosiosta huolimatta hän kokee kasvaneensa henkisesti osittain viimeisen vuoden kokemusten aikana. Robin kokeekin, että mediassa käyttäytyminen, esiintyminen ja ilmaisutaito ovat kehittyneet viimeisen vuoden aikana. Sen sijaan vapaa-ajalla voi olla rennommin.
– Elokuvassakin kaverit sanoivat, että vähän hölmömmäksi olen tullut. Sitä purkaa energiaa johonkin aivan olemattomiin asioihin, hän naureskelee Robin-elokuvan pressitilaisuudessa.
Fanit ovat todella omistautuneita suosikkilaulajalleen, mutta yksi ihaileman tekemä tempaus on erityisesti piirtynyt nuoren artistin mieleen. Robinin tavaramerkkinä tunnettu R-kuvio oli yllättäen päätynyt koristeeksi iholle.
– Yksi tyttöfani oli tatuoinut R-merkin tuohon, Robin muistelee hämmästellen ja osoittaa käsivarttaan.
Robin suhtautuu fanihysteriaan positiivisesti, vaikka ajoittain he saattavatkin olla hyvin innokkaita.
– Ei se sinänsä pelota. Eivät he pahaa tarkoita, hän muistuttaa.
Robin on kokenut uransa varrella myös julkisuuden negatiivisia puolia. Puhelinnumero ei ole säilynyt ennallaan, sillä tuntemattomat henkilöt ovat soitelleet suoraan nuorelle tähdelle.
– Kyllä sitä täytyy vaihtaa aina välillä, hän sanoo.
Robin-elokuva saa ensi-iltansa 1. joulukuuta.

Lähteet
MTV3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja