keskiviikko 28. marraskuuta 2012

”Tämä vuosi on ollut Robinin vuosi”

19887805.jpg?changed=1354086057

Turkulaisen teinitähti Robinin manageri Hannu Sormunen, oletko tyytyväinen Robin-elokuvan lopputulokseen?
– Olen erittäin tyytyväinen Robin-elokuvaan. Se antaa hauskan ja sympaattisen kuvan Robinista. Elokuva kestää katsomista, vaikkei olisi edes Robin-fani, koska siinä kerrotaan muun muassa ilmiön taustoista ja näytetään asioita, joita ei muuten pääsisi näkemään.
Menivätkö leffan kuvaukset ihan nappiin eikä kummallisia kommervenkkejä tapahtunut?
– Kuvausten aikana tapahtui todella paljon kaikenlaisia kommelluksia ja siksipä elokuvaan päätyi myös aika paljon tilannekomiikkaa. Onneksi keikoilla ei muutamaa fanien pyörtymistä lukuunottamatta tapahtunut mitään oikeasti vakavaa. Yksi mieleenpainuvimmista keikoista oli elokuvaa varten järjestetty Hämeenlinnan Verkatehtaan keikka, jota oli tekemässä yli kahdeksankymmenen hengen työryhmä. Kyseisenä konserttipäivänä piti ratkaista miljoona ongelmaa, mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin. Elokuva huipentuu kyseiseen keikkataltiointiin.
Mihin halusitte vetää rajan siinä, mitä Robinin elämästä elokuvassa paljastetaan?
– Halusimme vetää rajan siihen, että Robinia ei kuvattu kotona eikä koulussa. Muuten elokuvassa nähdään musahommien lisäksi paljon Robinin yksityistä puolta, harrastuksia ja kavereita.
Missä vaiheessa saitte idean, että Robin esiintyy Hartwall Arenalla?
– Idea Hartwall Areenan ensi-ilta-showsta tuli elokuvan tuottajalta, Markus Seliniltä, jo keväällä, kun elokuvaa alettiin kuvaamaan. Hartwall Areenan show tulee olemaan tuotannoltaan suurin koskaan Suomessa järjestetty pop-konsertti. Mukana lavalla on Robinin kanssa noin 25 esiintyjää: tanssijoita, sirkustaiteilijoita, rumpuryhmä. Lisäksi Areenalle rakennetaan isot lavarakennelmat, monikameratekniikka ja valoshow, joka vastaa kansainvälisten artistien standardeja.
Millaiset odotukset olivat alunperin keikan suhteen? Uskoitteko, että halli loppuunmyydään?
– Tämän vuoden aikana kaikki Robinin keikat ovat olleet loppuunmyytyjä, joten toivomme, että myös turkulaiset lähtevät Helsinkiin katsomaan oman kylän pojan erikois-shown ja ostavat liput ajoissa, etteivät jää paitsi ainutlaatuisesta elämyksestä. Showsta on rakennettu koko perheen viihdyttävä paketti, joka on huomattavan erilainen kuin normaalit Robin-keikat. Ei siis kannata missata tätä showta.
Millaista ohjelmaa Robinilla on alkutalvesta ja keväämmällä?
– Robin tekee ensi vuonna keikkoja suurinpiirtein samaan tahtiin kuin tänä vuonna. Alkuvuodesta on luvassa muun muassa gaalaesiintymisiä, joita voi seurata myös tv:stä.
Tammikuussa tulee vuosi kuluneeksi Frontside Ollien videon julkaisemisesta. Miten sinä kiteyttäisit tämän vuoden?
– Tämä vuosi on ollut Robinin vuosi. Vastaavaa ilmiötä ei olla nähty Suomessa pitkiin aikoihin. Tuntuu kuin vajaan vuoden aikana olisi tapahtunut asioita kolmen vuoden edestä: laajin sosiaalisen median pop-ilmiö koskaan Suomessa, kaksi albumia, jotka ovat myyneet yhteensä lähes 200 000 kappaletta, kirjan julkaisu, elokuvan julkaisu, listaykkössijoituksia, hienoja keikkoja, paljon unohtumattomia kokemuksia...

Lähteet
turkulainen

1 kommentti:

  1. ROBIN oot maailman ihanin ihminen. I<3U oot myös paras laulaja mitä tiiän. haluaisin päästä sun keikalle mut onneks viimestään emma-gaalassa näään=)

    VastaaPoista

*asiallisia kommentteja