tiistai 24. huhtikuuta 2012

Robin-elokuva paljastaa teinitähden yksityiselämän

Robin-elokuva paljastaa teinitähden yksityiselämän 

Robinin debyyttialbumi Koodi on myynyt nelinkertaista platinaa, eli yli 80 000 kappaletta.

Joulun alla ensi-iltansa saava elokuva on sen ohjaajalle Inari Niemelle ensimmäinen pitkä elokuva.
13-vuotias Robin on tehnyt suomalaistytöille sen, minkä Dingo teki vähän varttuneemmille neitokaisille liki kolme vuosikymmentä sitten.

Muutamassa kuukaudessa hillittömään suosioon noussut Robin on saanut tyttöjen päät aivan sekaisin ja nappisilmäinen laulaja on tämän hetken kuumin suomalaisartisti.
Robin-ilmiö viedään nyt myös valkokankaalle ja muusikosta kuvataan kesän ja alkusyksyn aikana kokopitkä dokumenttielokuva. Elokuvassa kamerat pääsevät seuraamaan Robinin yksityiselämää, ainoastaan nuorukaisen koti ja perhe on pyhitetty.

– Perheen luo emme mene, se on rajattu pois. Mutta Robinia seurataan keikoilla, kavereiden luona ja hänen peruselämää. Varmaan mennään myös kouluun käymään ja uuden levyn tekoa on tosi mielenkiintoista lähteä seuraamaan, miten biisit lähtee syntymään. Ja bändikin on aika uusi, niin kiva päästä alusta lähtien mukaan sinne katsomaan, elokuvan ohjaaja Inari Niemi kertoo tulevasta elokuvasta MTV3.fin Viihdeuutisille.

Myös ohjaajalle ilmiön seuraaminen ja kuvaaminen on mielenkiintoinen projekti. Reilu kolmekymppinen Niemi on aiemminkin viihtynyt teiniaiheiden parissa, mutta Robinin ympärille noussut hypetys on omaa luokkaansa.

– Oon varmaan parikymmentä vuotta vanhempi kuin suurin osa faneista, mutta toisaalta tyttöjen asia on aina ollut lähellä minua. Toki totta kai kiinnostaa Robin ja tämä ilmiö; miten siinä käy ja minkälaista pyöritystä se on. Mutta toinen syy itselleni on se, että niille kaikille ihanille fanitytöille on tosi kiva tehdä elokuva, kun he niin omistautuvasti Robinia fanittavat, Niemi paljastaa.

Lähteet

MTV3 

2 kommenttia:

  1. ÄLÄ IKINÄ VERTAA ROBININ SUOSIOTA DINGON SUOSIOON.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikella rakkaudella, tuo kannattaa ilmoittaa MTV3;melle, itse en näitä uutisia tee:)

      Poista

*asiallisia kommentteja