maanantai 30. huhtikuuta 2012

Robin villitsi Jumbon: Lauloin ennen kuin osasin puhua




Teinisensaatio Robin keräsi kauppakeskus Jumboon satoja faneja Ilta-Sanomien urheilun ja viihteen superpäivä -tilaisuudessa.  Aikaisimmat jonottajat olivat saapuneet paikalle jo aamukahdeksalta.
Robin esiintyi lauantaina kauppakeskus Jumbossa Vantaalla.

Hän lauloi biisit Faija skitsoo, Hiljainen tyttö ja tietysti Frontside Ollien, jonka kertosäkeeseen yhtyivät ne kaikkein pienimmätkin lapset, jotka eivät vielä osaa edes kunnolla puhua.

Tähti itse tietää miltä heistä tuntuu.

- Lauloin Anna ErikssoninKun katsoit minuun, vaikken vielä osannut mitään muuta sanoa, iloinen ja rento Robin muistelee.

Osa faneista oli tullut jo aamukahdeksalta jonottamaan eturivin paikkaa kello 13 alkaneelle keikalle.

Heidät palkittiin, sillä Robin itsekin nautti esiintymisestä kauppakeskuksessa lähellä yleisöä. 

Sata metriä pitkä nimmarijono


Robin oli hyvissä fiiliksissä, vaikka nimmarijonosta tuli lähes sata metriä pitkä, eivätkä kaikki halukkaat ehtineet tavata idoliaan.

- Se vähän harmittaa, sillä itselläkin olisi paha mieli, jos en jonottamisesta huolimatta onnistuisi. Pisin aika, jonka olen kirjoittanut nimmareita oli 2,5 tuntia levynjulkkarikeikalla. Seuraavana päivänä ranne oli tosi kipeä, vasenkätinen Robin nauraa.

Robin itse on raskaamman rokin ystävä ja haluaisi nimmarin Metallican laulajalta, kitaristilta ja pääasialliselta lauluntekijältä James Hetfieldiltä. Robinin lempi-instumentti on kitara.

- Opettelen itsekin biisien tekemistä, se on kivaa.

"Elokuva on tosi hyvä juttu"


Robin on tällä hetkellä ilmiömäisen suosittu. Maki Kolehmaisen, Jimi Constantinen ja Sana Mustosen tekemää Frontside Ollieta on käyty You Tubessa klikkaamassa jo seitsemän miljoonaa kertaa.

Koodi-albumia on myyty 80 000 kappaletta. Koululainen tekee Robinista erikoisfanilehden. Solar Films puolestaan dokumenttielokuvan, joka tulee ensi-iltaan joulukuussa.

- Elokuva on tosi hyvä juttu, sillä siitä ihmiset näkevät, millaista arkea elän. Elämäni ei ole muuttunut yhtä paljon kuin se ulkoapäin saattaisi vaikuttaa, seitsemäsluokkalainen Robin kertoo.
 
Katso video täältä:  http://www.iltasanomat.fi/musiikki/robin-villitsi-jumbon-lauloin-ennen-kuin-osasin-puhua/art-1288465413944.html


Lähteet
 
iltasanomat