torstai 12. huhtikuuta 2012

Tämän kappaleen teinisensaatio Robin laulaisi Idols-koelauluissa



Tämän kappaleen teinisensaatio Robin laulaisi Idols-koelauluissa

Ahkerasti keikkaileva, Frontside Ollie -kappaleen myötä julkisuuteen noussut nuori laulaja Robin paljastaa, minkä kappaleen hän itse valitsisi Idols-koelauluun.

13-vuotias poplaulaja Robin Packalen nousi julkisuuteen huippunopeasti Frontside Ollie -kappaleen myötä. Idols tekee hyvää -konsertissa esiintynyt nuori laulajalupaus paljasti, minkä kappaleen hän itse laulaisi Idols-koelauluissa.
Vaikka nuorella artistilla on pitänyt kiirettä, Idolsia hän on kuitenkin ehtinyt seuraamaan.
– Ihan jokaista jaksoa en ole ehtinyt katsomaan kuitenkaan. Mielestäni kaikki ovat todella hyviä, yksittäistä suosikkia ei oikeastaan ole, Robin kertoi.
Idolsin ikäraja on 16 vuotta. Robin ehti nousta julkisuuteen jo ennen sitä. Jos hän ei olisi ehtinyt pinnalle näin nuorena, olisiko nuori mies mennyt Idolsiin kokeilemaan onneaan?

Tämän kappaleen teinisensaatio Robin laulaisi Idols-koelauluissa
Robin Idols tekee hyvää -konsertissa.


Robin miettii hetken.
– Jaa-a, ei ole kyllä käynyt mielessä. En tiedä, olisihan se varmasti tosi siistiä. Jos joku olisi sanonut, niin olisin ehkä voinut lähteäkin, hän virnistää.
Jos hän olisi mennyt Idolsin koelauluihin, kappalevalinta ei olisi tuonut erityistä ongelmaa, sillä se on heti valmiina.
– Jos ihan just nyt menisin, niin laulaisin Shinedown-bändin Call Me -kappaleen. Se on tosi hyvä biisi, laulajalla on tosi hyvä ääni livenäkin ja se on sellainen vähän rokahtava, rokkiballadi oikeastaan.
Ehkä tulevaisuudessa saammekin kuulla Robinilta enemmän rokkiin vivahtavia kappaleita?

Lähteet

MTV3
Idols

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja