maanantai 16. huhtikuuta 2012

Robinin vinkit Idols-finalisteille: Näin pärjäät julkisuudessa

Robinin vinkit Idols-finalisteille: Näin pärjäät julkisuudessa
Susanna Erkinheimo, Robin, Tiina Puska ja Diandra Flores.

Koulupojasta julkkikseksi pikavauhtia noussut Robin kertoo, kuinka hän suhtautuu julkisuuteen ja antaa vinkkejä Idols-finalisteille: kuinka jalat saa pidettyä maassa samalla hoitaen julkisuuden velvollisuudet menestyksekkäästi?
Robin Packalen nousi julkisuuteen lähes yhdessä yössä. Frontside Ollie -kappale keräsi Youtubessa miljoonien näyttökerrat ja vasta 13-vuotiaan Robinin kasvot tulivat tutuksi kaikille.
Miltä Robinista tuntuu olla julkisuudessa?
– Onhan se ehkä vähän outoa, mutta ainakin on ollut tosi siistiä. Tätä mä olen toivonutkin, nythän mä elän unelmaani, Robin miettii.
Julkisuus ei kuitenkaan ole seurannut Robinia joka paikkaan: ruokakaupassa saa olla rauhassa, eivätkä kirkuvat fanit tule uniin.
Idols-voittajatkin joutuvat julkisuuden valokeilaan finaaleiden jälkeen pikavauhdilla. Kuinka voittajan kannattaa suhtautua julkisuuteen ja kuinka saa pidettyä jalat maassa?
Robinin vinkit Idols-finalisteille: Näin pärjäät julkisuudessa
Robin Idols tekee hyvää -konsertissa.

– Ehkä kannattaa suhtautua niin, että on oma itsensä ja yrittää vain tehdä mahdollisimman paljon. Yksi tosi tärkeä ainakin mulle on ollut se, että nukkuu yöt hyvin – sitten jaksaa aina seuraavana päivänä.
Kaikilla on välillä huono päivä – myös idoleilla. Robinin mukaan huonoa oloa ei kuitenkaan saa näyttää, vaan täytyy jaksaa hymyillä.
– Yrität olla vain mahdollisimman iloinen koko ajan. On tärkeää, että jos on jotain ongelmia elämässä tai jotain tällaista ja sitten on keikka, niin sä et voi näyttää keikalla surullista naamaa.
– Sä unohdat kaiken muun keikan ajaksi ja suret asioita sitten sen jälkeen, Robin neuvoo.

Lähteet

MTV3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja