torstai 18. huhtikuuta 2013

Norjasta tavoitettu Robin: Ura ulkomailla käynnistymässä pikkuhiljaa!


Reilun vuoden aikana kotimainen teinitähti Robin on saavuttanut kotimaan rajojen sisällä lähes kaiken mahdollisen. Tällä viikolla Robin on ottanut tuntumaa ulkomaille Norjassa, missä hän on lämmitellyt kansainvälistä megatähteä Justin Bieberiä.
Enbuske & Linnanahde soitti Robinille Norjaan ja tiedusteli, kuinka naapurimaan valloitus on sujunut. Robinin vierailu Norjassa on saanut valtavasti näkyvyyttä paikallisessa mediassa. Norjalaisteinit ovat ottamassa suomalaista laulajalupausta avosylin vastaan.

- Ensimmäisen keikan jälkeen käytiin kaupungilla kävelemässä... ja eihän siitä tullut yhtään mitään. Siellä oli paikalla Bieber-faneja, jotka pyysivät nimmareita ja mukaan kuviin, vaatimaton Robin kertaa Norjan tapahtumia.

Robin ei ole vielä päässyt tapaamaan Justin Bieberiä kasvotusten, mutta lähelle hän on päässyt.

- En ole vielä päässyt tapaamaan Justinia, mutta kyllä se tuossa ohi käveli, Robin kertoo kohtaamisestaan maailmantähden kanssa.

Robin konsertoi vielä torstaina Justin Bieberin lämmittelijänä Oslossa, jonka jälkeen hän palaa kotimaahan. 

Bieber konsertoi Helsingissä perjantaina 26. huhtikuuta. Robin toivoo pääsevänsä silloinkin samalle lavalle Justinin kanssa. 

- Siitä on puhuttu, mutta mitään ei ole vielä varmistunut. Toivotaan, että päästään, Robin kertoo.

Norjassa Robin on esiintynyt vakuuttavasti. Laulukieli on ollut Suomen lisäksi Englanti. Valmius esittää myös omia hittejä englanniksi laulettuna on vain vahvistanut huhuja Robinin tähyilevän Suomen rajojen ulkopuolelle. Ehkä jo lähitulevaisuudessa?

- Kyllähän tämä on ollut suunnitelmissa, että ulkomaille lähdetään. Pikkuhiljaa, koska koulu on kesken. Ei voi olla ulkomailla koko ajan. 

Lähteet

radio nova
@robinpackalen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja