torstai 18. huhtikuuta 2013

Yleisö laulaa jo mukana Robinin Norjan keikoilla



Robin on esiintynyt jo kahdesti Justin Bieberin lämmittelijänä Norjan Oslossa.
Robin sai edustajiensa mukaan aikaan pienen kaaoksen Oslon keskustassa keskiviikkona, kun norjalaisfanit tunnistivat Robinin. Teinitähti jakoi norjalaisfaneille nimikirjoituksia ja otti heidän kanssaan yhteiskuvia. Robinin tiistainen lämmittelykeikka ennen Justin Bieberiä oli selvästi jäänyt paikallisten                                                                                                             mieleen, edustajat kertovat.
Robin jatkoi kolmen keikan lämmittelypestiään eilen Oslossa. Robinin edustajien mukaan yleisöä oli enemmän kuin tiistaina ja yhä useampi tunnisti Robinin jo. Norjalaiset lauloivat jopa mukana Robinin kappaleita niin englanniksi kuin suomeksikin.
- Eturivissä hullaannuttiin kun Robin kurotti tervehtimään uusia fanejaan. Meteli oli korviahuumaavaa ja Robin sai jälleen yleisön puolelleen heti keikan alusta lähtien, Hannu Sormunen Robinin edustajistosta kertoo.
Robin keikalla Norjassa 17. huhtikuuta 2013 - Kuva: Hannu Sormunen
Sormusen mukaan Robin vain ihmettelee kuinka hyvin paikalliset ovat ottaneet hänet vastaan. Vielä ennen ensimmäistäkään esintymistäRobin toivoi, että norjalaisyleisö ottaisi hänet hyvin vastaan ja niin on todella käynyt. Suomalaisella teinitähdellä on edessään vielä yksi lämmittelykeikka tänään torstaina ennen kotiinpaluuta. 





Lähteet

YleX
@unversalmusic/Hannu Sormunen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja