keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Robin-hysteriaa Norjassa: Fanit piirittivät kaupungilla


Justin Bieberiä lämmittelevä suomalaislaualaja Robin on saavuttanut suurta suosiota Norjassa.
Robin esiintyi jo tiistaina muutaman kappaleen verran ennen Justin Bieberin konserttia. Suomalaislaulaja lämmittelee Bieberin yleisöä myös keskiviikkona ja torstaina. Ennen keskiviikkoista keikkaa olivat fanit huomioineen Robinia ahkerasti.
– Keskustan hotelliin vaihtaessamme oli jännä tilanne. Hotellin aulassa fanit tulivat pyytämään kuvia ja nimmareita. Olimme kaikki aivan huuli pyöreänä. Robinin tehdessä haastatteluja aulassakerääntyi siihen koko ajan tyttöjä pyytämään nimmareita ja yhteiskuvia, Robinin levy-yhtiön edustaja Heidi Nuopponen kertoo MTV3.fille.
Hotellilta Robin oli seurueineen lähtenyt ulos kävelylle, mutta matka oli hidastunut heti alkuunsa, kun keskustan kävelykadulla fanit olivat tunnistaneet Robinin.
– Monet tunnistivat Robinin ja olivat nähneet juttuja norjalaislehdissä hänestä. He kehuivat myös keikkoja. Siinä oli heti mieletön lauma tyttöjä, jotka halusivat kuvia.Yksi pyysi,että häntä pussattaisiin. Useampia satoja nimmareita Robin siinä sitten jakoi.
Norjassa on selkeästi paisumassa varsinainen Robin-mania, sillä suomalaislaulaja on esiintynyt norjalaiselle yleisölle vasta kerran. Luvassa on vielä kaksi esiintymistä.
– Kävellessä emme päässeet kuin puoleenväliin katua, kun oli pakko kääntyä takaisin. Meidän oli pakko lopettaa kävelyreissu kesken, että pääsimme lähtemään tilanteesta. Hysteriaa lähentelevä fiilis, Heidi kuvailee.



Kuva: Universal Music

Lähteet

MTV3
@universalmusic



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja