sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Robin kumautti Justin Bieberiä ovella

Robin Kuva: Mirka Moilanen Copyright: MTV3

Norjassa keikkaillut Robin kohtasi supertähti Justin Bieberin yllättävässä tilanteessa.


Teinisensaatio Robin yllättyi suursuosiostaan ulkomailla, sillä hän ei ollut aiemmin vieraillut Norjassa. Justin Bieberiä kolmella keikalla lämmitellyt teinitähti kertoo saaneensa paljon uusia faneja reissulta.

Justin Bieber -fanit ottivat suomalaislaulajan lämpimästi vastaan ja vaativat innokkaasti uutta suosikkiaan lavalle.
– Kolmantena päivänä, kun oltiin takana, niin yleisöstä huudettiin, että Robin, Robin! En ole ikinä ollut Norjassa aiemmin, niin aika sairasta, Robin kertoi MTV3.fille.
Robin ei ehtinyt tavata Bieberiä Norjan-reissulla, mutta taustalaulaja Vilma oli vaihtanut muutaman sanan maailmantähden kanssa. Paidaton Justin Bieber oli kävellyt Robinin ohi keikan jälkeen, ja myöhemmin suomalaislaulaja lähes törmäsi Bieberiin.

– Kävi semmoinen, että avasin meidän pukuhuoneen oven ja kuului tömähdys. Katsoin, että ketäs siellä oikein on ja huomasin, että Bieber veti ovea päin. Olin vaan, että sori, sori, sori, Robin kertoo yllättävästä tilanteesta.

Lähteet

MTV3

1 kommentti:

  1. Ois kiva jos laittaisin linkin siihen juttuun, mistä oot ottanut noi tiedot. Eli ei pelkkä iltasanomat, vaan lisää siihen linkki :) Siis se ois toive ;)

    VastaaPoista

*asiallisia kommentteja