keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Robin vieraaksi Norjan suosituimpaan talk show'hun


Robinin ensimmäinen keikka Justin Bieberin lämmittelijänä Norjassa sujui yli odotusten. Tänään on luvassa vierailu suositussa talk show'ssa.
Robinin tiedottaja Heidi Nuopponen kehuu Justin Bieberin kiertuehenkilökuntaa vuolaasti. Robin sai lämppärikeikallaan valtavasti apua ystävälliseltä henkilökunnalta.

- Saimme käyttöömme kaiken tarvitsemamme – jopa lavascreenit, joita lämppäreille ei yleensä anneta. Se oli hienoa, sillä koko areena näki Robinin myös lähikuvissa.
14-vuotias Robin Packalen esiintyi areenassa oman bändinsä kanssa ja sai fanit kirkumaan innosta. Turkulaisen teinisensaation esiintyminen noteerattiin heti norjalaismediassa, ja tänään Robinilla onkin tiedossa useita eri haastatteluja.
- Robin on pyydetty vieraaksi myös Norjan suosituimpaan talk show'hun, Nuopponen paljastaa.
Englanninkielisellä luokalla opiskelevalla Robinilla ei ole huolta kielitaidon puutteesta, vaikkakin hän itse jännittää esiintymisiä.
- Robinin omasta mielestä hän ei varmaan osaa tarpeeksi hyvin kieltä, mutta kyllä hän oikeasti osaa, Nuopponen nauraa.
Robinin toiveissa on tietysti myös Justin Bieberin, 19, tapaaminen. Robin seurasi eilen Bieberin keikkaa eturivissä miksauspöydän vieressä.
- Justinilla on todella hieno show ja Justin näyttää todella hyvältä. Hänen kohdallaan fanien huuto on jo niin kovaa, että korvatulpat pitää olla korvissa, Nuopponen kertoi tunnelmia eilisillan keikalta.
Myös Robin sai osansa hysteerisistä faneista, ja hän sai jakaa illan aikana jatkuvasti nimikirjoituksia ja ottaa kaverikuvia.
- Harvoin olen nähnyt mitään tällaista, Nuopponen myöntää.

Robin esiintyy loppuunmyydyssä, 22 000:n kuulijan Telenor Arenassa vielä tänään ja huomenna.

Lähteet

iltasanomat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

*asiallisia kommentteja